Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Verpelét

2008.09.12

Kedves Aranka!

Nagy örömmel vettük érdeklődését a szálláshely iránt és megpróbálok részletesen kifejteni mindent, ami a szálláshellyel kapcsolatos.
 
A vendégház Verpeléten található, Egertől 16 km-re, a Mátra lábánál lévő borvidéken. Tömegközlekedési eszközzel nagyon jól megközelíthető, Budapestről a Népstadiontól is indul naponta többször busz, Eger felől sok buszjárat jön a településre.
 
A szomszédos Egerszalókon két termálfürdő is található, ebből az egyik hajnali kettőig is nyitva tart.
 
A vendégház két szobából, fürdőszobából, teljesen felszerelt konyhából áll és külön bejárattal rendelkezik. Egy fedett tornác is tartozik hozzá. Az udvarban zárt parkolás, grillezési, bográcsozási, szalonnasütési lehetőség van. Üdülési csekkel is szívesen látjuk vendégeinket!
 
A vendégházban összesen 4 felnőttet tudunk elhelyezni, egy pótágyat igény szerint még be tudunk tenni. Amennyiben igény van rá, több személy elhelyezésében is tudunk segíteni. Egy vendégház kb. 50 m-re található tőlünk, ahol szintén 5-6 embert el lehet helyezni.
 
Kívánságra borkóstolót szervezünk helyi borosgazdánál, de akár Feldebrőn vagy Egerben a Szépasszonyvölgyben is.
 
A szállás díja 2500 Ft / fő/éj felnőtteknek, gyermekeknek 0-6 éves korig ingyenes, 6-14 éves korig 50 % -os kedvezményt biztosítunk. A ház mindkét szobája fűthető, télen napi 1000 Ft fűtési költséggel nő az ár, de ezt nem személyenként számoljuk, hanem az egész házra értendő.
 
Mellékelten küldök egy pár képet a házról.Több képet a www.szallasinfo.hu/tornacos_vendeghaz címszó alatt talál.
 
Reméljük, sikerült érdeklődését felkelteni és  hamarosan vendégként üdvözölhetjük nálunk!
 
Mellékelten küldök egy pár képet a szálláshelyről.
 
Üdvözlettel Verpelétről:
 

Anita és András 06703616495, 06202573246